A szépség és a szörnyeteg

the_beauty_and_the_beast_940x529

A szépség és a szörnyeteg

A tinédzser Cathrine Chandlerre (Kristin Kreuk) és édesanyjára fegyveresek támadnak, és a lánynak végig kell néznie, ahogyan anyját megölik. Cathrine életét csupán egy különös lény közbelépése menti meg.
Évekkel később Catherine-ből nyomozó válik, és egy ügy kapcsán ismét összetalálkozik a férfival, akinek életét köszönheti. Catherine megmentője, Vincent Keller (Jay Ryan) szörnyű "betegségben" szenvedő orvos. Ha feldühítik, rémisztő erejét féken tartani képtelen félelmetes szörnyeteggé válik. Vincentről az igazságot eddig csupán J: T: Forbes (Austin Basis), a férfi legjobb barátja ismerte. A találkozás után Cat és Vincent között erős vonzalom és mély barátság alakul ki, és Cat tudja, elérkezett az alkalom, hogy végre anyja halálának körülményeiről is többet tudhasson meg.

A második évadban Catherine-nek rá kell döbbennie, hogy amit az életéről mindezidáig gondolt, az színtiszta hazugság. Kétségbeeséséből magához térve úgy határoz, hogy végére jár a családjával kapcsolatos minden titoknak. Mindeközben azonban szerelmi élete is tovább bonyolódik, hiszen nem könnyű az élete tragikus sorsú szerelme, Vincent Keller oldalán. Vincenten évekkel ezelőtt egy kísérletet hajtottak végre, amely balul sült el.  Ha feldühítik, rémisztő erejét féken tartani képtelen félelmetes szörnyeteggé válik. Keller évek óta keresi a gyógyírt a betegségére, ám eddig nem járt sikerrel.

 Cat és Vincent a történtek ellenére igyekeznek normális párként élni. Kerülnek mindenféle feltűnést, hiszen tudják, hogy a titokzatos Murfield szervezet már régóta vadászik rájuk, és mindent elkövet, hogy a nyomukra bukkanjon.

Reklám