A holnap legendái

Legközelebb adásban: Szeptember 23, Szerda

Ekkor lesz legközelebb A holnap legendái

close
Szerda, 23 Szept
Legends Of Tomorrow 314 - Amazing Grace
3. évad
14. epizód
Péntek, 25 Szept
Legends Of Tomorrow 315 - Necromancing The Stone
3. évad
15. epizód
Vasárnap, 27 Szept
Legends Of Tomorrow 316 - I, Ava
3. évad
16. epizód
Kedd, 29 Szept
Legends Of Tomorrow 317 - Guest Starring John Noble
3. évad
17. epizód
Kedd, 29 Szept
Legends Of Tomorrow 318 - The Good, The Bad And The Cuddly
3. évad
18. epizód
A holnap legendái

A holnap legendái

2166-ben a halhatatlan gonosz Vandal Savage (Casper Crump) már csak néhány lépésnyire van attól, hogy megvalósítsa végső célját: a totális káoszt, ami aztán az emberiség kipusztulásához vezet. Az összeomlás előtt az Időmester Rip Hunter (Arthur Darvill) úgy dönt: 150 évet visszautazik időben és egy csapatnyi válogatott hőst és antihőst összegyűjtve szembeszáll Vandallal.
Hunter csapata első (és második) ránézésre is furcsa: a milliárdos feltaláló Ray Palmer (Brandon Routh), aki egy exo-ruha segítségével képes atomnyi méretűre zsugorodni, a bérgyilkos Sara Lance alias Fhér Kanári (Caity Lotz), Martin Stein professzor (Victor Garber) és Jefferson “Jax” Jackson (Franz Drameh), akik együttesen alkotják a Tűzvihar nevű metahumánt. A társaság oszlopos tagja a Flash – A Villám című sorozatból ismert Leonard Snart, azaz Fagy Kapitány (Wentworth Miller) és Mick Rory, ismertebb nevén Hőhullám (Dominic Purcell) is. A nem mindennapi csapatot Kendra Saunders – a Sólyomlány, és Carter Hall – a Sólyomember (Falk Hentschel) teszi teljessé.
A furcsa társaság ide-oda utazik az időben, hogy keresztbe tegyen Savage terveinek, miközben Hunter nemcsak Időmesterségének próbál eleget tenni, de azt is meg kell akadályoznia, hogy a csapat még véletlenül se írja át a történelmet – ezzel kijavíthatatlan hibát okozva az időben. A világ sorsa tőlük függ – küzdelmük pedig legendás lesz.

Reklám